2014年2月10日星期一

HP Hp2-E29 dumps

Über die Fragen zur HP Hp2-E29 Zertifizierungsprüfung hat Pass4Test eine gute Qualität. Pass4Test wird die zuverlässigsten Informationsressourcen sein. Durch die Feedbacks und tiefintensive Analyse sind wir in einer Stelle. Wir müssen darüber entscheiden, welche Anbieter Ihnen die neuesten Übungen von guter Qualität zur HP Hp2-E29 Zertifizierungsprüfung bieten und ktualisieren zu können. Unsere Schulungsunterlagen zur HP Hp2-E29 Zertifizierungsprüfung werden ständig bearbeitet und modifiziert. Wir haben die umfassendesten Schulungserfahrugnen. Wenn Sie Zertifikate bekommen wollen, benutzen Sie doch unsere Schulungsunterlagen zur HP Hp2-E29 Zertifizierungsprüfung. Schicken Pass4Test doch schnell in Ihren Warenkorb. Unzählige Überraschungen warten schon auf Sie.

Hp2-E29 ist eine HP Zertifizierungsprüfung. So ist Hp2-E29 der erste Schritt zur HP Zertifizierung. Deswegen ist die Hp2-E29 Zertifizierungsprüfung kürzlich immer populärer geworden. Immer mehr Leute haben sich an der Hp2-E29 Zertifizierungsprüfung beteiligt. Aber die Erfolgsquote in der Prüfung ist nicht so hoch. Wählen Sie auch die relevanten Prüfungskurse, wenn Sie Hp2-E29-Prüfung wählen?

Haben Sie gedacht, wie HP Hp2-E29 Zertifizierungsprüfung leicht bestehen? Haben Sie die Geschicke finden? ´Wenn nein, erkläre ich zu Ihnen. Es gibt viele Methoden, die Prüfung zu bestehen. Sehr fleißig die entsprechenden Bücher zu lesen, ist eine Methode. Machen Sie jetzt das? Aber diese Methode kostet dich viel Zeit und kann den Erfolg vielleicht nicht erreichen. Und Gibt es nicht genug Zeit für Sie, wenn Sie sich mit der Arbeit sehr beschäftigt sind? Lassen Sie HP Hp2-E29 dumps probieren. Diese Unterlagen können den Erfolg erreichen, woran Sie nicht glauben könnten.

Exam Code: Hp2-E29
Prüfungsname: Planning and Designing HP SMB Solutions
Aktulisiert: 2014-02-10
Nummer: 166 Q&As

Die echten und originalen Prüfungsfragen und Antworten zu Hp2-E29 (Planning and Designing HP SMB Solutions) bei Pass4Test.de wurden verfasst von unseren IT-Experten mit den Informationen von Hp2-E29 (Planning and Designing HP SMB Solutions) aus dem Testcenter wie PROMETRIC oder VUE.

Hp2-E29 prüfungsfragen Demo kostenlos downloden: http://www.pass4test.de/HP2-E29.html

NO.1 Which HP software application is required to manage an HP StorageWorks Enterprise Virtual Array
solution?
A. HPStorageWorks Secure Manager
B. HPStorageWorks Command View EVA
C. HP Storage Essentials SRM Software Suite
D. HP Continuous Access EVA
Answer: B

HP testantworten   Hp2-E29 zertifizierungsantworten   Hp2-E29   Hp2-E29 testantworten
3.Which component in an HP Data Protector solution runs the core software and contains the Data
Protector database?
A. media server
B. console server
C. cell manager
D. media manager
Answer: C

HP prüfungsunterlagen   Hp2-E29   Hp2-E29 originale fragen   Hp2-E29   Hp2-E29 echte fragen   Hp2-E29 zertifizierungsfragen
4.A customer wants to use HP Systems Insight Manager (HP SIM) to secure their management
environment. Which technologies are used with HP SIM accomplish this task? (Select two.)
A. SSL
B. WMI
C. DMI
D. SNMP
E. SSH
Answer: A,B

HP   Hp2-E29 originale fragen   Hp2-E29 prüfungsunterlagen   Hp2-E29   Hp2-E29
5.When a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet modules, what are possible
bandwidth configurations for a single Flex-NIC on port 1? (Select two.)
A. 10Mb
B. 300Mb
C. 750Mb
D. 8Gb
E. 16Gb
Answer: B,D

HP prüfung   Hp2-E29   Hp2-E29 dumps   Hp2-E29 prüfung   Hp2-E29 prüfung   Hp2-E29 originale fragen
6.Which feature becomes available when a G6 blade solution includes Flex-10 Virtual Connect Ethernet
module?
A. support for port aggregation for each blade increases to 10 ports
B. blade NICs auto-negotiate to 10/100Mb bandwidth
C. embedded Flexible NICs for each blade increases to 10 NICs
D. bandwidth for each network card can be dynamically changed from 100Mb up to 10Gb
Answer: D

HP zertifizierungsantworten   Hp2-E29   Hp2-E29 dumps   Hp2-E29 exam fragen   Hp2-E29 zertifizierungsfragen   Hp2-E29
7.A customer wants to order several ProLiant servers as virtual machine hosts. Which HP iVirtualization
solutions are available to the customer? (Select two.)
A. Red Hat Linux Enterprise Server
B. VMware ESX 4i
C. CitrixXenServer
D. VMware Server
E. Microsoft Windows Virtual Server 2005
F. Microsoft Virtual Hyper-V
Answer: B,C

HP zertifizierungsantworten   Hp2-E29   Hp2-E29 prüfungsfrage   Hp2-E29
8.Which statement is true about processor cache?
A. it reduces the risk of downtime.
B. It enables floating point processing.
C. It reduces the amount of time needed for the processor to access data.
D. it reduces risk of data loss.
Answer: C

HP   Hp2-E29   Hp2-E29
9.Which RAID level is able to withstand any two simultaneous hard drive failures?
A. RAID 1
B. RAID 1+0
C. RAID 6
D. RAID 5
Answer: C

HP   Hp2-E29 zertifizierungsfragen   Hp2-E29 echte fragen
10.Which feature included in the firmware of D2D Backup System eliminates redundant data during
backups by saving a single copy of identical data, replacing any further instance with pointers back to the
one copy?
A. dynamic reallocation
B. data retention
C. deduplication
D. low bandwidth replication
Answer: C

HP testantworten   Hp2-E29 echte fragen   Hp2-E29   Hp2-E29 testantworten   Hp2-E29   Hp2-E29
11.Which ProLiant servers have a maximum of four processor sockets? (Select two.)
A. ML370
B. BL860c
C. DL585
D. BL680C
E. DL785
Answer: D,E

HP   Hp2-E29 originale fragen   Hp2-E29   Hp2-E29 exam fragen
12.Which component from HP Insight Foundation Suite for ProLiant can be used for array configuration
and guided installation of the supported operating system?
A. SmartStart CD
B. Management DVD
C. Firmware Maintenance CD
D. Insight Software DVD
Answer: A

HP   Hp2-E29 prüfungsfrage   Hp2-E29 zertifizierungsantworten   Hp2-E29
13.What additional functionality does HP Insight Remote Support provide to customers using HP SIM?
(Select two.)
A. remote event notification and forwarding
B. integrated warranty tracking and online remote support
C. remote configuration and repair of management agents
D. integration with HP Insight License Manager
E. remoteiLO 2 graphical console access
Answer: A,B

HP zertifizierung   Hp2-E29   Hp2-E29
14.Your customer is consolidating his environment on four ProLiant servers running VMware ESX 4.0.
Which HP insight Control functionality can help him to convert physical machines to a virtual machine
form on ESX 4.0 servers?
A. performance management
B. server deployment
C. server migration
D. virtual machine management
Answer: C

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29
15.Which Insight Control component identifies and prevents potentially critical problems on ProLiant
servers by providing real-time hardware event monitoring and secure event submission to HP Support?
A. HP Software Event Subscription
B. HP Insight Performance Manager module
C. Version Control Repository and Version Control Agent
D. HP Insight Remote Support
Answer: D

HP zertifizierung   Hp2-E29 prüfungsfrage   Hp2-E29 antworten   Hp2-E29
16.What does Dynamic Processor Resilience enhance?
A. data security
B. server availability
C. fast clustering failover
D. floating point performance
Answer: B

HP zertifizierung   Hp2-E29   Hp2-E29 prüfung   Hp2-E29 prüfungsfrage   Hp2-E29 dumps
17.Which tape technology allows hardware-based encryption?
A. HP SuperDLTtape II 600GB
B. DLTVS160
C. SDLT600
D. LTO-4
Answer: D

HP   Hp2-E29   Hp2-E29 prüfungsfrage
18.Which HP disk-based storage solution provides both unattended backups and rapid restore of data for
LAN-based servers, and can also emulate popular tape libraries tape drives?
A. HP Virtual Library System (VLS)
B. HP Enterprise Virtual Array (EVA)
C. HP Modular Smart Array (MSA) 2000 G2
D. Removable Disk Backup System (RDX)
Answer: A

HP zertifizierungsantworten   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29 testantworten
19.What enables resiliency in an HP Converged Infastructure? (Select two.)
A. power, cooling, and interconnect capabilities of the HPBiadeSystem c3000 enclosure
B. visualization products like VMware or Microsoft Hyper-V solutions
C. HPStorageWorks data protection solutions
D. modular building blocks providing maximum flexibility for scalability and customization
E. HP Insight Software components with appropriate services
Answer: D,E

HP prüfungsunterlagen   Hp2-E29 testantworten   Hp2-E29
20.Which HP software component can be used to install multiple ProLiant servers quickly and predictably
in an unattended fashion using scripts and systems images?
A. HP Remote Deployment Utility
B. HPIgnite-UX
C. HP Server Migration Software forProLiant servers
D. HP Insight Rapid Deployment software
Answer: D

HP   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29   Hp2-E29 prüfungsunterlagen

Pass4Test bietet Ihnen die neusten HP2-E58 exam Unterlagen und C_HANAIMP131 pdf Fragen & Antworten mit hoher Qualität. Unser HP5-K01D zertifizierung und C_HANASUP_1 prüfung Lernführung können Ihnen hilfen, die aktuellen Prüfungen zu bestehen. Hochqualitative 600-199 dumps Training Unterlagen können Ihnen gewährleisten, leichter und schneller, diese Prüfung zu bestehen. Es ist sehr einfach für Sie, die Zertifizierung zu bekommen.

Artikel Link: http://www.pass4test.de/HP2-E29.html

没有评论:

发表评论