2013年11月9日星期六

IBM 000-593 Fragen Antworten

Die IBM 000-593 Zertifizierungsprüfung ist eine IT-Zertifizierung, die in der IT-Branche breite Anerkennung findet. Die Leute auf der ganzen Welt interessieren sich für die IBM 000-593 Zertifizierungsprüfung. Denn mit dieser Zertifizierung können Sie Karriere machen und den Erfolg erzielen. Die Schulungsunterlagen zur IBM 000-593 Zertifizierungsprüfung von Pass4Test ist immer vorrangiger als die der anderen Websites. Denn wir haben ein riesiges IT-Expertenteam. Sie erfolgen immer die neuesten Schulungsunterlagen zur IBM 000-593 Zertifizierungsprüfung.

Kein Wunder, dass die IBM 000-593-Prüfungsschulungsunterlagen von Pass4Test von der Mehrheit der Kandidaten gelobt werden. Das zeigt, dass die Schulungsunterlagen doch zuverlässig sind und den Kandidaten tatsächlich Hilfe leisten können. Die Kandidaten sind in der Lage, die Prüfung unbesorgt zu bestehen. Im vergleich zu anderen Websites ist Pass4Test immer noch der Best-Seller auf dem Market. Unter den Kunden hat der Pass4Test einen guten Ruf und wird von vielen anerkannt. Wenn Sie an der IBM 000-593-Prüfung teilnehmen wollen, klicken Sie doch schnell Pass4Test. Ich glaube, Sie werden sicher was bekommen, was Sie wollen. Sonst würden Sie sicher bereuen. Wenn Sie ein professionelle IT-Experte werden wollen, dann fügen Sie es schnell in den Warenkorb.

Im 21. Jahrhundert, wo es viele Exzellente gibt, fehlen doch IT-Fachleute. Die Gesellschaft brauchen viele IT-Fachleute. IT-Zertifizirungsprüfung ist eine Methode, die Fähigkeit der IT-Leute zu prüfen. Aber es ist nicht so einfach, die IT-Zertifizirungsprüfung zu bestehen. Normalerweise werden die IT-Kandidaten an einem Kurs teilnehmen. Der Schulungskurs von Pass4Test ist von guter Qualität. Einen guten Kurs zu suchen ist die Garantie für den Erfolg. Die Ähnlichkeit der Übungen von Pass4Test beträgt 95%. Wenn Sie die Übungen von Pass4Test benutzen, können Sie 100% die IT-Zertifizierungsprüfung nur einmal bestehen.

Viele Kandidaten, die sich auf die IBM 000-593 Zertifizierungsprüfung vorbereiten, haben auf anderen Websites auch die Online-Ressourcen zur IBM 000-593 Zertifizierungsprüfung gesehen. Aber unser Pass4Test ist eine einzige Website, die von den spitzen IT-Experten nach den Nachschlagen bearbeiteten Prüfungsfragen und Antworten bieten. Wir versprechen, das Sie zum ersten Mal mit unseren Schulungsunterlagen die IBM 000-593 Zertifizierungsprüfung bestehen können.

Exam Code: 000-593
Prüfungsname: IBM Tivoli Netcool/OMNIbus V7.4 Fundamentals
Aktulisiert: 2013-11-09
Nummer: 175 Q&As

000-593 prüfungsfragen Demo kostenlos downloden: http://www.pass4test.de/000-593.html

NO.1 When using the GUI to create a Tivoli senior administrator that will be using the desktop on a
Windows NT managed node, which user name must be entered on the Create Administrator dialog?
A. senior
B. nobody
C. tmersrvd
D. any account name that is valid on that Windows NT managed node
Answer: D

IBM prüfungsfragen   000-593 exam fragen   000-593 prüfungsfrage

NO.2 A customer has an existing Tivoli Distributed Monitoring V3.7 deployment.
Their environment includes machines running AT&T Unix.
Which statement is true?
A. ITM V5.1.1 supports these machines, so there are no upgrade issues.
B. The customer must set up a separate TMR to monitor the machines running Tivoli Distributed
Monitoring V3.7.
C. Tivoli Distributed Monitoring V3.7 and ITM V5.1.1 can coexist on the same TMR, but must be on
separate gateways.
D. Tivoli Distributed Monitoring V3.7 and ITM V5.1.1 can coexist on the same TMR, and they can
continue to monitor the machines with DM V3.7.
Answer: D

IBM originale fragen   000-593 antworten   000-593

NO.3 What administrator role is required to create an ITM Monitoring Profile?
A. user
B. super
C. senior
D. admin
Answer: C

IBM   000-593 prüfungsunterlagen   000-593 prüfung   000-593
6. What command provides information to the configured Tivoli Business System Manager
CommonListener?
A. wdmcmd
B. wdmcollect
C. wdmheartbeat
D. wdmdiscovery
Answer: D

IBM zertifizierungsfragen   000-593 dumps   000-593
7. A server administrator calls you one afternoon to inform you that he did not recieve an alert
from a monitor that should have caught a failed application service.
You remember distributing this particular Resource Model earlier in the morning.
You are unable to run a successful status check on the tmw2k engine from the Gateway.
Which two of the following selections will help in troubleshooting the failed Resource Model and
tmw2k engine? (Choose two.)
A. check status of MDist
B. check status of MDist 2
C. check status of endpoint
D. check status of resource model
E. remove the LCFNEW directory and execute 'wdmcmd'
Answer: B,C

IBM   000-593   000-593   000-593
8. A customer has the ITM Web Health Console running in a UNIX environment.
The error message "AMW4805E An error occurred while creating the graph" is displayed when
generating Historical or Online Metric graphs.
What UNIX environment variable needs to be set to correct the problem?
A. LANG
B. PATH
C. SHELL
D. DISPLAY
Answer: D

IBM   000-593   000-593
9. Which two statements are true about the wdmconfig command? (Choose two.)
A. The wdmconfig command is used to configure ITM resource models.
B. The wdmconfig command is used to query for information concerning the configuration of the
ITM gateway processes.
C. The wdmconfig command is used to query for information concerning the configuration of the
ITM endpoint processes.
D. The wdmconfig command is used to change the values of one or more configuration keys,
governing the operation of the ITM gateway processes.
E. The wdmconfig command is used to configure the values of one or more configuration keys,
governing the operation of the ITM endpoint processes.
Answer: B,D

IBM   000-593   000-593 zertifizierungsantworten   000-593   000-593 dumps
10. Which two tables are required to support MDist2? (Choose two.)
A. DIST_STATE
B. DIST_NODE_STATE
C. DIST_NODE_STATUS
D. DIST_STATE_STATUS
E. DIST_PROFILE_STATE
F. DIST_UNKNOWN_STATE
Answer: A,B

IBM zertifizierungsantworten   000-593 zertifizierungsantworten   000-593 prüfungsfrage   000-593
11. Which two basic functions are provided by the Tivoli Framework? (Choose two.)
A. IP routing
B. C2 security
C. NETBIOS routing
D. delegated administration
E. management by subscription
Answer: D,E

IBM   000-593   000-593 testantworten   000-593 prüfung
12. On subsequent logins, which two events occur during an endpoint login, assuming the
endpoint can contact its assigned gateway? (Choose two.)
A. The endpoint reads its assigned endpoint gateway from the lcf.dat file.
B. The endpoint broadcasts its login using User Datagram Protocol (UDP).
C. The endpoint login request is received by all managed nodes in the TMR
D. The endpoint manager updates the endpoint gateway's endpoint list cache.
E. The assigned endpoint gateway checks its endpoint list cache for that endpoint.
Answer: A,E

IBM   000-593 zertifizierungsantworten   000-593 prüfungsfrage   000-593
13. Which command allows multihome hosts to function in the Tivoli environment?
A. odadmin odlist
B. odadmin reexec all
C. odadmin set_iom_by_name
D. odadmin allow_dynamic_ipaddr TRUE
Answer: C

IBM   000-593   000-593   000-593   000-593 zertifizierung
14. What are the documented limitations for the number of supported endpoints within one
TMR?
A. 200
B. 2000
C. 20000
D. 200000
Answer: C

IBM   000-593 prüfung   000-593   000-593 zertifizierungsantworten
15. Where must the Tivoli Java RDBMS Interface Module be installed?
A. all endpoints
B. any managed node configured as a RIM host
C. any machine where the MDist2 GUI is installed
D. any TMR server where Java applications access a database
Answer: C

IBM testantworten   000-593   000-593   000-593   000-593 prüfungsfrage

NO.4 The customer wants to upgrade Tivoli Distributed Monitoring (Advanced Edition) V4.1 to ITM
V5.1.1. What should they do?
A. upgrade first to ITM V5.1 and then to ITM V5.1.1
B. install the latest DM V4.1 patches and then upgrade to ITM V5.1.1
C. install the latest DM V4.1 patches then upgrade to ITM V5.1 and then to ITM V5.1.1
D. upgrade directly from Tivoli Distributed Monitoring (Advanced Edition) V4.1 to ITM V5.1.1
Answer: A

IBM antworten   000-593   000-593   000-593 prüfungsfrage   000-593 antworten

NO.5 The customer wants the capability to automatically recover from a specific event using an
automated action.
Where does the Tivoli Administrator define this recovery action?
A. endpoint
B. Profile Manager
C. IBM Tivoli Workbench
D. IBM Tivoli Health Console
Answer: C

IBM originale fragen   000-593   000-593   000-593   000-593

Die Produkte von Pass4Test werden den Kandidaten nicht nur helfen, die IBM 000-593 Zertifizierrungsprüfung zu bestehen, sondern Ihnen auch einen einjährigen kostenlosen Update-Service zu bieten. Sie wird den Kunden die neuesten Prüfungsmaterialien so schnell wie möglich liefern, so dass die Kunden die Prüfunginformationen wissen. Deshalb ist Pass4Test eine erstklassige Website von guter Qualität. Außerdem ist der Service hier auch ausgezeichnet.

没有评论:

发表评论